Ateizmi ateistler nasil acikliyor (buyrun yaniti)

c0LD ´isimli üyeden Alıntı ↑...


Ağaç Şeklinde Aç11Beğeni

  1. Alt 01-17-2011, 01:58 #91
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    c0LD´isimli üyeden Alıntı
    bir şey vardır ve siz ispatlayınız mümkünse..yüce yaradanın varlığını acıklarmısınız..soyut şeyler olmadan somut kanıtlarla..madem var hepimiz idrak edelim belki bi mucizeyede şahid oluruz..

    görsellik boyutunda ispatlayamadığımız içinde buna inanc diyoruz.ve örneklediğiniz acıklamaları yapmak zorunda kalıyoruz..şimdi ben ateist olsam acığım inanan birine göre cok daha azdır..ispat yoluna gitmesi gereken ve elimde cok şey olan benimdir..ateist sizin deyiminizle zaten bunu akıl mantık yoluyla tartamayan biri nasıl olsa..acıklayacağı şeyler neden sonuçtan öteye gitmez..ve dünyada batıl olan ve batıl olmayan dinleri düşünürsek..hepsinin allahıda aynı allahtır...bu kadar insan bunu anlayamıyo ama sizler anlıyosunuz tesadüfmü acaba.

    Bana aşkı açıklayabilir misin? Hissedersin ama açıklayamazsın. Bu dünyaya gelmemizde bir amaç olmalı. Bir amaç doğrultusunda geldik dünyaya. Hepimiz özeliz. Hepimiz düşünebiliyoruz ama olayı, somutlaştırma mantığına taşımak saçma. Bir kitap var: Yanılmışım Tanrı Varmış diye. Dünyanın en ünlü ateizm savunucularından birinin kaleminden. Daha iyi anlarsın.

  2. Alt 01-17-2011, 02:00 #92
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    Ateistler, somut bir kanıt arıyorsanız, altın orana bakınız. Dünya haritasında kusursuz oran, yani altın oran kâbeyi göstermektedir.

    Link : http://www.muhakeme.net/dunyanin-altin-oran-noktasi-kabe-mucizesi-t16762.html

  3. Alt 01-30-2011, 17:28 #93
    Ziyaretci
    unnamed Mesajlar: n/a
    safinaz
    bir düzenin bir akıla bağlı olması gerekmiyordur..zaten sizin gibi müslümanlar ancak bu kadar düşünür...yanlış anlamayın ben kürdüm ve hayattan nefret ettiğim için ateist değilim..sizin gibi örümcek beyinliler kanıtı olmayan bi şeye inandığı için ateistim...sen gitte allahına geri dön!!!!!!!!!!!

  4. Alt 02-02-2011, 04:24 #94
    Ziyaretci
    berka Mesajlar: n/a
    hakaret ederek özgürlükse ateistlik benm özgürlüğümü küçümseyerek yapılan bi konuşmada kim cahil ortaya çıkmıştır umarım.Özgürsün ama benm inancıma ahlakıma dil uzatacak kadar deil...

  5. Alt 04-06-2011, 15:28 #95
    alptraum Mesajlar: 38.105
    Blog Başlıkları: 28
    Konunun yeterli cevap seviyesine ulasmasindan dolayi tartismalari yeni konularda görmek istedigimizden bu konu " yeni cevaplara
    " kapatilmistir