Telif Haklarý

Muhakeme.Net 'in alt yapısı, yazılımlar, ve bunlara dahir telif hakları bildirimleri.

  • Sistem alt yapı ve yazılım

    Genel (Altyapı) Yazılım:
    PHP (Personal Home Page)
    Forum Yazılımı:
    vBulletin, Jelsoft Enterprises Ltd.
    SEO Yazılımı:
    vBSEO Crawlability, Inc.
    Ek Yazılımlar:
    GARS, jQuery, YUI, AJAX
    Lokasyon:
    İstanbul, Türkiye
    KuruluÅŸ:
    03 Temmuz 2009
  • Yasal Uyarılar

    Tüm içerik "kaynak gösterilmek" koşuluyla herkese açıktır. Galeri sayfalarında yer alan fotoğraf ve imajların tüm hakları ve sorumluluğu sahiplerine aittir. Bu çalışmaların sahiplerinden yazılı izin alınmadan kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur. İlgilendiğiniz çalışmalar varsa bizimle ya da doğrudan içerik sahibi ile iletişim kurabilirsiniz. Aynı zamanda, bu konu sitemizin tüm içerikleri için geçerlidir.

    Sitemiz, içerik sağlayıcı ve bir sosyal ağ sistemi hizmeti veren kurumdur. Bu kurumda ise, 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve TCK'nın 125. Maddesi'ne göre, tüm kullanıcılarımız yaptıkları paylaşımlar, yazdığı yazılardan kendileri sorumludur. Muhakeme.Net hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler hukuksal@muhakeme.net adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (bir) hafta içerisinde tarafımızca gereken işlemler yapılacaktır.

    Normal olarak belirtmek istediğimiz bir diğer husus, sitemizde üyeler her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. Her türlü sorumluluk yazan kullanıcıların kendisine aittir. Uygunsuz davranış vb. gibi hareketler bazen site ekibinin gözünden kaçabilir. Bu yüzden uygunsuz davranış veya "şahısa, içeriğe kişisel saldırı" görülmesi durumunda, şikayetlerinizi iletişim bölümünden veya hukuksal@muhakeme.net adresine bildirirseniz, gerekli işlemler tarafımızca yapılacaktır.