Semra Can

Semra Can   Konuyu açan: pınaran   İlk Mesaj: 06-27-2011 (04:47)   Son Mesaj: 06-27-2011 (04:47)    Cevap: 0    Gösterim: 6483  

    06-27-2011

    Semra Can

    Sağlam tespitler yapmada, Umut Sarıkaya'nın "Benim de Söyleyeceklerim Var"ı, Cihan Ceylan'ın "Sami"si, Memo Tembelçizer'in "Makul Koca Memoşko"su ile birlikte ön sıralarda olan Semra Can'ın "Böyleyken Böyle"si, Penguen'i her hafta sabırsızlıkla bekleme nedenlerindendir. Çizimi içten, tatlı ayrıntılarla kaplı, insanın içini ısıtan, mutlandıran komikliktedir. Dünya güzeli olan kendisini dünya tatlısı şekilde çizmiş, olur da bir gün görürsem sevmekten çatlatacağım kedilerini en hayvan sevmezine bile tihiiii ne mıncırmalıkmış dedirtebilecek ustalıkta canlandırmış çizer.
    Evi, kedileri, annesi, komşuları, arkadaşları ve hep dış ses olarak katılan eşi.. Kabarık kıvırcık saçları, kenarı beyaz şeritli kırmızı kaprisi, sandaletleri, ucu gevşek çorapları, fırsat buldukça elinden düşürmediği kupası, rahat oturuşu, bezgin bakışlardan ani tepesinin tasının atmasıyla (bana burada hep ani parlayan karadeniz insanını hatırlatır) açılan kocaman gözleri, insan psikolojisinin açıklarını anında ele vermesi, her hafta yeni bir konu, her karede konunun başka bir açılımı ile tam sayfa "Böyleyken Böyle"

    Semra Can
    Semra Can
    Semra Can




    Latest 5 Biyografi





    Semra Can Yorumları