Semra Kozanlı (Semra Kozanlı Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Semra Kozanlı (Semra Kozanlı Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: KaJmErAnNn   İlk Mesaj: 03-17-2011 (04:18)   Son Mesaj: 03-17-2011 (04:18)    Cevap: 0    Gösterim: 1128  

    03-17-2011

    Semra Kozanlı (Semra Kozanlı Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Bilim-Teknoloji


    1964 yılında Ankara’da doğan Semra Kozanlı, orta ve lise öğretiimini TED Ankara Kolejinde tamamladı. ODTÜ Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra sırasıyla, özel bir şirketin ithalat ve ihracat bölümünde yetkili eleman, bir konserve fabrikasında mühendis, T.C. Ziraat Bankasında kambiyo elemanı olarak çalıştıktan sonra 1997 yılında İngilizce Öğretmeni olarak öğretmenlik mesleğine başladı.


    ' Bir çok meslek dalında çalışıp, gönlünde yatan öğretmenlik mesleğine yıllar sonra kavuşan, tatillerde bile öğrencilerini özleyecek kadar öğretmenlik mesleğini çok seven Semra Kozanlı, bu alanda başarılı olmak için psikoloji, iletişim, kişisel gelişim alanlarında da çeşitli kurs, seminer ve araştırmalarla kendini geliştirdi.


    ' Alanında uzman olan eğitmenlerle çalışıp, İletişim becerileri, anlayarak hızlı okuma, hafıza teknikleri eğitmenliği ile birlikte NLP Uzmanlık eğitimleri aldı.'En çok ilgi duyduğu öğrenmeyi öğrenmek, zeka, beyin, başarı konularında çalışmalarını sürdürmekte olan yazar, insanlara bildiklerini öğretmek adına özel kurslar vermektedir.






    Latest 5 Biyografi





    Semra Kozanlı (Semra Kozanlı Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları