Pembe Candaner (Pembe Candaner Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Pembe Candaner (Pembe Candaner Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: eyvallah   İlk Mesaj: 03-06-2011 (20:12)   Son Mesaj: 03-06-2011 (20:12)    Cevap: 0    Gösterim: 1013  

    03-06-2011

    Pembe Candaner (Pembe Candaner Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Bilisim


    Pembe Candaner, Kariyer.net Genel Müdürü oldu. Candaner'in 21 Ağustos tarihinde görevi devraldığı öğrenildi.


    T.E.D Ankara Koleji'ni bitiren Pembe Candaner, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olduktan sonra, Ankara Üniversitesi Dil, Tarih ve Coğrafya Fakültesi Sanat Tarihi Bölümünde yüksek lisans çalışmalarını tamamladı.


    Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmalarını sürdürdü. Finans ve İşletme okudu. Doktora çalışmalarını yaptığı Amerika Birleşik Devletleri'nden Türkiye'ye dönen Pembe Candaner, 1997 yılında İnsan Kaynakları sahasında dünya lideri olan ve 75 ülkede faaliyet gösteren ADECCO S.A. grubunun bir üyesi olan ADECCO Türkiye'nin Genel Müdürlük görevine getirildi.


    2006 Ağustos ayı itibariyle Kariyer.net Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. İstihdam, kariyer danışmanlığı, işsizlik çözümleri, meslek tanımları ve algıları, liderlik ve yönetim konularında uzmanlaşan Candaner, aynı zamanda Özel İstihdam Büroları Derneği Başkanı. Candaner, aynı zamanda Sabah gazetesi "İşte İnsan" ekinde köşe yazarı, International Business Leaders Association, Executive Women's Forum, National Human Resources Association ve TUSİAD üyesi. Candaner'in bir çok uluslararası yayını ve basılmış bir kitabı bulunuyor.


    Özel İstihdam Büroları Derneği Başkanı da olan Candaner, aynı zamanda Sabah gazetesi "İşte İnsan" ekinde köşe yazarı olarak görev yapıyor.






    Latest 5 Biyografi





    Pembe Candaner (Pembe Candaner Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları