Galaxy'nin pembe incisi   Konuyu açan: Fani 06   İlk Mesaj: 03-30-2012 (17:57)   Son Mesaj: 03-30-2012 (17:57)    Cevap: 0    Gösterim: 523  

    03-30-2012

    Galaxy'nin pembe incisi

    Galaxy'nin pembe incisi
    Dünyada satış rekorları kıran GALAXY SII’nin pembe tasarımı 8.49 mm inceliğine ve 116 g. ağırlığa sahip. Ayrıca 4.27 inç Super AMOLED Plus ekran teknolojisiyle gelişmiş renk seçenekleri ve etkin enerji tüketimi ile öne çıkıyor. Pembe Galaxy SII’de Super AMOLED Plus ekranda kristal berraklığında, en canlı renklerle görüntüleme deneyimi için daha yüksek piksel altı çözünürlük özelliği de yer alıyor.

    Samsung Galaxy SII ile Warner Bros. içerikleri
    Samsung’un akıllı cihazları için sunduğu zengin Warner Bros. içeriğinden Galaxy SII kullanıcıları da yararlanıyor. Bu zengin içerikler sayesinde kullanıcılar; yüzlerce film, dizi ve çizgi filme ücretsiz erişim sağlayarak multimedya deneyiminin keyfini çıkarmaya devam ediyor. Warner Bros. İçeriklerine Google Play üzerinden indirilebilen Samsung Smart Sinema üzerinden ulaşılabiliyor.

    Yüksek işlemci teknolojisi
    GALAXY S II yüksek hızlı kablosuz bağlantı, 1.2 GHz çift çekirdek uygulama işlemcisi içeren GALAXY SII, Android™ 2.3 Gingerbread platformunu kullanıyor. Kullanıcılar bu sayede cihazın çoklu görev özelliklerinden faydalanmanın yanı sıra, video ve fotoğraf dosyalarını en hızlı şekilde indirip görüntüleyebiliyor.




    Galaxy'nin pembe incisi Yorumları