Cenk H. Karace (Cenk H. Karace Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Cenk H. Karace (Cenk H. Karace Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: SURALTI   İlk Mesaj: 10-21-2010 (21:16)   Son Mesaj: 10-21-2010 (21:16)    Cevap: 0    Gösterim: 882  

    10-21-2010

    Cenk H. Karace (Cenk H. Karace Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    1963 Karşıyaka doğumlu olan Cenk H. Karace, ilköğrenimini sırasıyla Mustafa Reşit Paşa İlkokulu ve Karşıyaka Şube Ortaokulu'nda tamamladıktan sonra Karşıyaka Erkek Lisesi'nde başlayan orta öğretimini Özel Çamlaraltı Lisesi'nde tamamlayarak çok genç yaşta aile şirketleri olan Tolkar Makine Sanayi A.Ş.’de iş hayatına başlamıştır.


    Çamdibi'nde küçük bir atölyede kardeşleri Kaan ve Tolkar Karace ile beraber başlayan iş yaşamı, bu gün endüstriyel çamaşırhane makinaları sektöründe altı şirket ve beş fabrikadan oluşan ve 850 kişiye istihdam sağlayan bir grubun yönetim kurulu başkanlığı olarak devam etmektedir.


    İş yaşamındaki başarılarının yanında toplam 15 yıl süreyle Karşıyaka Spor Kulübünde yöneticilik ve 2001 - 2004 yılları arasında da başkanlık yapmıştır. Halen Ege Bölgesi Sanayi Odası Makine Meslek Komitesi Başkanlığı, Atatürk Organize Sanayi İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Genel Sekreterliği , Türkiye İhracatçılar Meclisi üyeliği , TUSID Divan Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Orta Anadolu İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir.


    Eşi Begüm Karace ile evli olup Cenker ve Berfin adlı iki çocukları vardır. Begüm Karace aile şirketinin yurtdışı ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak çalışma hayatını sürdürmektedir.


    İzmir Karşıyaka Ak Parti Belediye Başkan Adayıdır.






    Latest 5 Biyografi





    Cenk H. Karace (Cenk H. Karace Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları