Cenk Gönen şampiyonluk istiyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-16-2011 (11:46)   Son Mesaj: 02-16-2011 (11:46)    Cevap: 0    Gösterim: 533  

    02-16-2011

    Cenk Gönen şampiyonluk istiyor

    Cenk Gönen şampiyonluk istiyor
    Beşiktaş'ın genç kalecisi Cenk Gönen, şu ana kadar şampiyonluk sevinci yaşamadığını ve bunu takımında başarmak istediğini söyledi.

    Cenk, Beşiktaş Kulübü'nün çocuklara yönelik aylık olarak çıkardığı Yavru Kartal Dergisi'nin şubat sayısında yer alan röportajında, altyapı hariç oynadığı hiçbir takımda şampiyonluk yaşamadığını belirterek, ''Ama Beşiktaş ile şampiyonluklar yaşamak istiyorum'' dedi.
    Beşiktaş taraftarlarının sevgisini kazanmanın kendisini onurlandırdığını kaydeden genç eldiven, ''Umarım bu ilişki gün geçtikçe birbirine daha bağlı bir şekilde devam eder'' dedi.

    Futbol hayatında, Beşiktaş'ın HJK Helsinki takımıyla yaptığı UEFA Avrupa Ligi maçını unutamadığını kaydeden Cenk, ''Aynı zamanda Beşiktaş formasıyla ilk resmi maçımdı. Çok heyecanlanmıştım'' diye konuştu.

    Cenk, Beşiktaş dışında İspanya'nın dünyaca ünlü Barcelona takımında oynamak istediğini, şu anda dünyanın en iyisinin onlar olduğunu dile getirdi.

    Milli takım konusundaki soruları yanıtlayan siyah-beyazlı oyuncu, şunları söyledi:

    ''Elemelere iyi başlamadık, fakat hayat sürprizlerle doludur. Her maçımızı kazanırsak ve rakiplerimiz puan kaybederse katılabiliriz. Ben kadroda olacaktım, fakat elimden sakatlandığım için önümüzdeki maça çağrılmayacağım. Umarım bundan sonrası milli takım serüvenim devam eder.''

    Cenk, Türkiye'de Rüştü Reçber'i, yabancı kaleci olarak ise Real Madrid'in oyuncusu Iker Casillas'ı beğendiğini sözlerine ekledi.




    Cenk Gönen şampiyonluk istiyor Yorumları