Beşiktaş'ta Cenk Gönen sevinci   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-18-2011 (18:11)   Son Mesaj: 02-18-2011 (18:11)    Cevap: 0    Gösterim: 1185  

    02-18-2011

    Beşiktaş'ta Cenk Gönen sevinci

    Beşiktaş'ta Cenk Gönen sevinci
    Spor Toto Süper Lig'de 20 Şubat Pazar günü Fiyapı İnönü Stadı'nda Fenerbahçe'yi konuk edecek Beşiktaş'ta kaleci Cenk Gönen sevinci yaşanıyor.

    Ligde 30 Ocak tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maçta sol el küçük parmağında kırık oluşan ve bu sakatlığı nedeniyle 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan genç kaleci, bugün takımla birlikte antrenmanlara başladı.
    Kulüp doktoru Devrim Urgun, Cenk'in kaleci antrenmanlarına başladığını belirterek, ''Kontrollü bir şekilde çalışmalara devam edecek. Fenerbahçe maçı için hazır olması erken. Esas planımız bu oyuncuyu daha sonraki maçlar için hazırlamak'' dedi.

    Quaresma ve Guti'de bir sorunun bulunmadığını kaydeden Dr. Urgun, ''Nihat'ın ise kuvvetlendirme çalışmaları devam ediyor. 21 Şubat Pazartesi günü bir kontrolden daha geçireceğiz. Olumlu sonuç almamız halinde bu oyuncumuzu takıma vereceğiz'' diye konuştu.




    Beşiktaş'ta Cenk Gönen sevinci Yorumları