Malzeme :



o 4 avakado
o 200 gr. tavuk eti
o 1 kase mantar
o 1 kuru soğan
o 2 diş sarımsak
o 1 domates
o 1çay b. krema
o zeytinyağı
o tuz, karabiber
* Üzeri için:

o 100 gr. kaşar peyniri


Hazırlanışı :

Avakadoları ortadan ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın.içlerini boşaltın. bir kısmını parizyen kaşıkla çıkartarak ayırın. bir tavaya tavuk etlerini ve mantarları alarak soğan ve sarımsakla soteleyin. içine en son domatesleri ekleyin. avakado parçalarının içine kremayı alarak püre yapın.boşalttığınız avakado kabuklarının içine tavuklu harcı
paylaştırın.

üzerine kremalı püreyi paylaytırın. en son üzerine kaşar peyniri rendesi ekleyin. fırında üzeri kızarana kadar tutun. görsel olarak mükemmel değişik bir lezzet.