![]() |
Avakadolu Tavuk Malzeme : o 4 avakado o 200 gr. tavuk eti o 1 kase mantar o 1 kuru soğan o 2 diş sarımsak o 1 domates o 1çay b. krema o zeytinyağı o tuz, karabiber * Üzeri için: o 100 gr. kaşar peyniri Hazırlanışı : Avakadoları ortadan ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın.içlerini boşaltın. bir kısmını parizyen kaşıkla çıkartarak ayırın. bir tavaya tavuk etlerini ve mantarları alarak soğan ve sarımsakla soteleyin. içine en son domatesleri ekleyin. avakado parçalarının içine kremayı alarak püre yapın.boşalttığınız avakado kabuklarının içine tavuklu harcı paylaştırın. üzerine kremalı püreyi paylaytırın. en son üzerine kaşar peyniri rendesi ekleyin. fırında üzeri kızarana kadar tutun. görsel olarak mükemmel değişik bir lezzet. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:21 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük