Malzeme :



o 1 tavuk gögsü
o 1 çay b. süt
o 1 çay b.soda
o tuz,karabiber
panelemek için:
o un
o galeta unu
Garnitürü için:
o brokoli
o karnıbahar
o

sosu için:
o 1 çorba k. tereyağı
o 1 tatlı k. hardal
o yarım limon
o 1 su b. krema
o tuz


Hazırlanışı :

Tavuk gögüs etini ince ince kesip fileto haline getirin. Bir kapta sütü, sodayı,tuz ve karabiberi karıştırıp etleri içine yatırıp en az 1 saat bekletin. Daha sonra etleri bu sostan çıkartıp önce una daha sonra yumurtaya daha sonra da galeta ununa bulayıp yağda kızartın.

Yanına brokoli ve karnıbaharları haşlayın veya buharda pişirin. Sosu için kremayı kaynatın.İçine hardal ve tereyağını ekleyin. Son olarak limon ve tuz ekleyip sebzelerin üzerine dökün.Sebzelerin kenarına da kızarmış tavuk etlerini dizerek sıcak servis yapın.