Malzemeler :

* 9 adet renkli biber
* 2 soğan
* 1 su b.pirinç
* 1 tavuk göğsü
* 3 domates
* 1 tutam maydanoz
* 1 tutam dereotu
* Nane
* 1 çorba k.salça
* Sıvıyağ
* Su
* Tuz,karabiber

Sosu için:

* 1 çorba k.salça
* 1 çorba k.un
* Sıvıyağ
* Su

Hazırlanışı :

İç kısmı için tavukgöğsünü satır kıyması gibi ince doğrayın. Üzerine ince doğranmış soğan, nane, maydanoz ve dereotu, nane ve salçayı ekleyin. Domatesi de rendeleyerek üzerine ilave edin.

Biberlerin kapaklarını açarak içini doldurun. Kapaklarını kapatıp tencereye dizin.

Diğer tarafta sosunu hazırlayın. Bunun için unu sıvıyağda kavurun. Üzerine salçayı ekleyin. Kavrulunca önce soğuk su, sonra sıcak su ekleyerek kaynatın. Kaynayan sosu biberlerin üzerine dökerek kapağı kapalı pişirin. Tencereniz uydunsa pişmesine yakın kapağını açarak fırına verin.