Binlerce Müslüman Siyonist Konsolusluğu Kuşattı

neyse..hiç değilse para yardımı yapılabilir mesela.ziraat bankası 55 555 555 hesap numarasına filistinliler için yardım yapılabiliniyor.her ne kadar deniz fenerinden ağzımız yanmış olsada birey olarak şu an yapılabilecek en iyi ...



  1. Alt 01-07-2009, 11:49 #31
    dionysoz Mesajlar: 103
    neyse..hiç değilse para yardımı yapılabilir mesela.ziraat bankası 55 555 555 hesap numarasına filistinliler için yardım yapılabiliniyor.her ne kadar deniz fenerinden ağzımız yanmış olsada birey olarak şu an yapılabilecek en iyi şey bu gibi görünüyo.

  2. Alt 01-07-2009, 14:35 #32
    mustafamehmet Mesajlar: 69
    dionysoz ben senin demek istediğini anlıyorum. ama senin anlatmak istedğin nerden nereye gelmiş. genelde böyle oluyo bende anlamıyorum. kimsenin israili tutuüu yok veya dinimizi gerilikle sucladığı yok. ama dediklerinin gerceği biz müslümanların pekde kabul etmek istemediğmiz şeyler olduğu icin, ister istemez karşı cıkılıyo.

    mitingler olmalı, herkez bu vahsete tepkisni koymalı, dionysoz de bunda hem fikir ama onun kızgınlığı müslüman ülkelerle, diğer gayri müslüm ülkeler arasındaki korkunc fark. ve bunun sebebininde dinimizin hurafeler icinde boğulup, orta cağ avrupasının kilislerin halk üzerinde büyük baskı altında onlara eziyet etmesidir. yeniiklere kapalı tutlmak istenmesidir.


    kilisler zamanında bilim adına buluslar yapan bir sürü bilim adamını engizisyon mahkemelerinde cezalandırmıs işlerine gelemeyeni aforoz etmişlerdir. bu internet forumda bile ben bu şekilde konusuyorum diye benim müslüman olmadığım , senin dinin sana benim dinim bana gibi ayetleri söyleme terbiyesizliği yapıldı.

    aynısı hzerfen çelebiyede, 4. murat tarfından yapılmıstır. ilk basta 4 murat altınla ödüllendirmiş, sonra ancak bu derece bilgili ve becerikli birisinin tehlikeli olabileceğini düşünüp, "Bu adem pek havf edilecek bir ademdir, her ne murad ederse elinden gelür, böyle kimselerin bakaası caiz değil" diyerek onu Cezayir'e sürgün etmiştir. ve desteklenmemiştir. ucağı icat edenler biz müslümanlar olacağına, Wright kardeşler icat etmişlerdir.

    aynısı müslümanlığın üzerine avrupa amerika, özellikle İSRAİL TARAFINDAN bunların alt yapları yapılıp müslüman ülkelere uygulanmıstır. neden cünkü kontrol altına almak icin. baştaki bi adam halkı yönlendirmke icin olayı dinle bağdaştırıp kitlelerin, halkın karşı cıkmasını engellemke icin sanki allah emri gibiymişgi gösterilip, halkı kuzu gibi yönlendiriliyo. hee o bastaki adam kimden mi emir alıyo kim o müslümanlığın yaılmasını engellemek istiyosa kim o ülkelerdeki doğalgaz ,petrol zenginliklerini cok ucuza alıyosa onlardan emir alıyo. müslüman ülkelerdeki coğu dinini lider israilin adamlarıdır.



    Şems Suresi: 6. Ayet

    "Yere ve onu yuvarlayıp döşeyene andolsun"

    Naziat Suresi: 30. Ayet

    Bundan sonra da yeri yuvarlattı"

    Hz.Muhammet donemınde hatta 900 yıl sonrasında bıle, insanlık, dunyanın duz oldugunu sanıyordu ve güneşin dünya çevresinde döndüğüne inanıyordu. Bilim dünyanın yuvarlaklığını ortaya koyduğu zaman Kur'an'ın bunu doğruladığı açığa çıktı.

    Ayet "Vessemai ve ma benaha kelimesi, kavun ve karpuzun şekline verilen sıfattır.Nitekim; dünyanında kavun ve karpuz gibi tepesınden basık ve yuvarlak olduğu herkesçe bilinmektedir.

    ve bir tanede uzayın sürekli genişlediği ile ilgili

    ”Biz göğü büyük bir kudretle bina ettik ve şüphesiz Biz, (onu) genişleticiyiz.” (Zariyat Suresi, 47)

    ama bunların kuranda önümüze verilmesi ne dai bunları bulup kanıtlayanlar biz müslümanlar değiliz. ama biz kuranı kerim bu konuları ile hiç ilgilenmedik . bizi dini hurafelere boğup oyaladılar.

    müslüman ülkelerinin doğal zenginlikleri hiçbir diğer ülkede yok. nerdeyse musluklardan petrol, rüzgar yerine doğal gaz esiyo.

    bi arkadaş moğolar felan diyo yok onlar arapları istila etmişler felan filan.... hadi ordan bahne bulma almanya 2 tane dünya savası yaptı . ve tek başına amerika ,ingiltere, fransa rusya gibi ülkelere karşı, hemde sunda 60 sene önce. ne savas tazminaları ödedileri ve hala bazı yükümlükleri var, ama adamların durumunu görüyomusun. bügün bi teknolojik alet denildimimi sağlamlık denildimi, alman malı deniliyo adamlar kendini nasıl toplamıs. moğolar arabistanı 10 Şubat 1258'de hilafetin başkenti Bağdat'ı istila etti günden bu yana bu sebebten dolayı geri kalmasına inanıyosan ben nedeyim sana geri bile diyemiyorum aynı kalmıs değişmemiş olan yerleri var.

    dinyozun dediği gibi sadece allaha işleri havale etmekle olmuyo icarat yapcaksın sen bişye yapmazsan kuru kuruya allah cc sana hiç birşey yapmaz. bu suna benziyo sen hiç ünüverste sınavına hazırlanma sonra allaha dua et allahım ben ünüverste sınavını kazanmak istiyorum diye. bu aynen ona benziyo...

    dionysoz bunu beğendi.
  3. Alt 01-17-2009, 14:07 #33
    el_feta Mesajlar: 1.168
    bu akşam tüm muhakeme.net ailesinden gelebilen herkesi israil konsolosluğu'na bekliyorum/davet ediyorum....

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.