Doç. Dr. Şafak Nakajima (Doç. Dr. Şafak Nakajima Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Doç. Dr. Şafak Nakajima (Doç. Dr. Şafak Nakajima Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: eyvallah   İlk Mesaj: 03-24-2011 (22:34)   Son Mesaj: 03-24-2011 (22:34)    Cevap: 0    Gösterim: 1375  

    03-24-2011

    Doç. Dr. Şafak Nakajima (Doç. Dr. Şafak Nakajima Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Saglik


    Şafak NAKAJİMA İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini,' A.B.D.’nin Minnesota eyaletinde burslu öğrenci olarak tamamlayıp, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.


    Hacettepe Tıp Fakültesi ve Dr. Sami Ulus Çocuk Hastanesi ihtisas sınavlarını kazanıp, iki yıl süreyle bu alanda ilk kadın doktor olarak Çocuk Cerrahisi ihtisası yaptı.


    Daha sonra, Akdeniz Üniversitesi’nde Klinik Mikrobiyoloji ihtisası ve Japonya Osaka Üniversitesi’nde, Japon hükümet bursuyla altı yıl süreyle çalışarak Viroloji doktorasını tamamladı. 1991 yılında Doçent ünvanı aldı.


    İnsanı tümden kavrayan bir tıp disiplininin gereğine inanarak mesleki bir arayış içindeyken tamamlayıcı doğal tıp metotlarıyla tanıştı.


    Kanada’da, doğal tıp alanının tümünü kapsayan dört yıllık bir eğitimle Institute NHC ve The British Institute of Homeopathy’den mezun oldu.


    Montreal Alfred Adler Psikoloji Okulu’nda lisansüstü Klinik Psikoloji dersleri aldı.


    Çin Halk Cumhuriyeti, Pekin Çin Tıbbı Üniversitesi’nde Geleneksel Çin Tıbbı ve akupunktur eğitimini takiben T.C. Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanlığı’nca düzenlenen sınavlarda başarılı olup akupunktur uygulama yetkisi kazandı.


    İngiltere Gaia House’da Tibet Meditasyonu öğrendi.


    Yine İngiltere Dominic Beirne School of Hypnosis and Psychotherapy’de NLP ve Klinik Hipnoterapi eğitimini, A.B.D.’de Stens Biofeedback programını tamamladı.


    Halen ‘Ruh ve Beden Sağlığında Holistik Tıp’ alanında serbest hekim olarak çalışmaktadır.






    Latest 5 Biyografi





    Doç. Dr. Şafak Nakajima (Doç. Dr. Şafak Nakajima Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları