Serhat Filiz (Serhat Filiz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Serhat Filiz (Serhat Filiz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Harezmi   İlk Mesaj: 03-19-2011 (03:56)   Son Mesaj: 03-19-2011 (03:56)    Cevap: 0    Gösterim: 1098  

    03-19-2011

    Serhat Filiz (Serhat Filiz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Sanat


    Serhat Filiz 1976'da Bandırma'da doğdu. Okumayı ve yazmayı çizgi romanlardan öğrendi. Kültür ve Eğitim Vakfı Özel Lisesinden mezun oldu ve sonrasında Müzik grubu ile küçük bir karavanla Türkiye'yi dolaştı, müzik yaptı. Bu seyahatler sırasında hep ikinci plana ittiği 'Resim' tutkusu ön plana çıktı.


    1998 de müziği ikinci plana atıp profosyonel olarak resimle ilgilenmeye başladı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümüne girdi ve lisans, yüksek lisans yaptı.


    354 adet kitap kapağı çizdi ve tasarladı. Tv ve reklam ajansları için tasarımlar yaptı. Gazete ve dergilere karikatürler çizdi.) 9 kişisel ve 4 karma sergi de adı geçti. Dizi ve sinema filmleri için afişler, storyboard'lar tasarladı. Bir süre resim öğretmenliği yaptı ancak içindeki Çizgi Roman aşkını bırakamadı ve kendini tümüyle bu işe verdi.
    '
    Şu anda yurt içinde ( mavimedya.net) ve yurt dışında çizgi roman çalışmaları devem etmektedir.




    Latest 5 Biyografi





    Serhat Filiz (Serhat Filiz Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları