Serdar Salepçioğlu (Serdar Salepçioğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Serdar Salepçioğlu (Serdar Salepçioğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: SURALTI   İlk Mesaj: 03-17-2011 (03:31)   Son Mesaj: 03-17-2011 (03:31)    Cevap: 0    Gösterim: 1063  

    03-17-2011

    Serdar Salepçioğlu (Serdar Salepçioğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Bilisim


    1997 yılında Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği’nden mezun oldu. Aynı üniversitede yüksek lisans yapan Salepcioğlu, iş yaşamına Sem Grup’ta HP Servis Mühendisi olarak başladı. Bir süre Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünde Araştırma Görevlisi olarak hizmet veren Salepcioğlu, 2000 yılında Satış Mühendisi unvanıyla Superonline bünyesine katıldı. 2004’e kadar çalıştığı bu kurumda, IP Çözümleri Müşteri Temsilcisi, Kurumsal Müşteriler Sorumlusu, Kurumsal Satış Müdürü gibi görevlerde ulundu.


    Sırasıyla Devoteam Secura’da Satış Müdürü, Tellcom’da Strateji ve İş Geliştirme Müdürü olarak çalıştı. Daha sonra tekrar Superonline’a geçerek Kurumsal Satış Direktörü olarak hizmet verdi. Salepcioğlu, Ağustos 2007’den itibaren Meteksan Sistem İstanbul bölgesinde Satış Direktörü olarak görev aldı.


    Bir süre Türkiye ve Rusya’da faaliyet gösteren NGN Bilgi ve İletişim Sistemlerinde Yönetici Ortak olarak görev aldıktan sonra Şubat 2009’da Altus Bilişim’e katıldı.






    Latest 5 Biyografi





    Serdar Salepçioğlu (Serdar Salepçioğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları