Önder Bal (Önder Bal Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Önder Bal (Önder Bal Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: eyvallah   İlk Mesaj: 03-04-2011 (03:25)   Son Mesaj: 03-04-2011 (03:25)    Cevap: 0    Gösterim: 1824  

    03-04-2011

    Önder Bal (Önder Bal Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    10 Ekim 1979 yılında Antalya'da doğdu. İlkokulu Antalya Yeşilkaraman Köyü İlkokulu, Ortaokulu Antalya Aksu Ortaokulu ve lise öğrenimini de Antalya Aksu Lisesi’nde tamamladı. 2000 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’ne girdi. Aynı üniversitenin Reklamcılık ve Tanıtım Alanı’ndan Reklam ve Halkla İlişkiler Uzmanı olarak 2005 yılında mezun oldu. Şu an için Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.


    Üniversitenin ilk yılından itibaren önce part time bir reklam ajansı deneyimi ardından da bir medya grubunda tam zamanlı çalışarak profesyonel iş yaşamına girdi.


    2003 yılı yaz döneminde Amerika Birleşik Devletleri’nde üniversite öğrencileri için düzenlenen Work and Travel Öğrenci Kültürel Değişim Programına katıldı. Program sonrası Türkiye’ye dönüşte bir karar değişikliği yaparak daha önce çalıştığı sektörden ayrılarak yurtdışı eğitim sektörüne girdi. Bu süreçte Türkiye’nin farklı şehir ve üniversitelerinde öğrenim gören yüzlerce üniversite öğrencisinin yurtdışına gitmeleri konusunda onlara kariyer danışmanlığı yaptı. Bunun yanında birçok fuar, seminer, konferans, kariyer günü, tanıtım toplantısı, vs. katılarak binlerce farklı kişinin bilgilenmesi adına bilgi paylaşımında bulundu.


    Yurtdışı eğitim ve ülkeler konusunda uzman olan Önder BAL bunca yılın bilgi birikimi ve tecrübesini de göz önünde bulundurarak Educenter Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı’nın kuruluş sürecinde bulundu.


    Önder Bal, içinde yaşadığımız topluma ve insanlığa sosyal sorumluluk çerçevesinde kayıtsız kalmamayı vurgulamakta; bu amaçla da birçok vakıf ve dernekle yakın ilişki içinde bulunmaktadır.


    Önder BAL'ın yurtiçi ve yurtdışından birçok farklı kurs, seminer, dernek, vakıf, üniversite, kulüp, sosyal aktivitelerden alınmış sertifika, katılım, başarı, teşekkür, takdir belgeleri mevcuttur.


    İlgi alanları arasında dünyanın farklı ülkeleri hakkında bilgi edinmek, resim çekmek olan Önder Bal’ın ayrıca kendisine ait 10 bin resimlik yurtiçi ve yurtdışı gezilerini içeren fotoğraf arşivi ve farklı koleksiyonları vardır.


    Önder Bal evli ve bir erkek çocuk sahibidir.






    Latest 5 Biyografi





    Önder Bal (Önder Bal Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları