Necati Alkan (Necati Alkan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Necati Alkan (Necati Alkan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: biyografist   İlk Mesaj: 02-10-2011 (22:43)   Son Mesaj: 02-10-2011 (22:43)    Cevap: 0    Gösterim: 1434  

    02-10-2011

    Necati Alkan (Necati Alkan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Devlet-Siyaset


    1974 yılında balıkesir doğumlu olan Başkomiser Necati Alkan, 1994 yılında polis Akademisi (FYO) öğrencisi olarak Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Psikolojik Hizmetler Bölümü'nden mezun oldu. Aynı yıl Terörle Mücadele ve Harekat Dairesi Başkanlığında Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı.

    Halen Terörle Mücadele ve Harekat Dairesi Başkanlığı'nda görev yapan Başkomiser Necati Alkan'ın değişik dergilerde "Terörizmin Psikolojik Temelleri", "Terör örgütlerinin eleman kazanmada kullandığı yöntemler", "Yasaklamanın Psikodinamiği ve Terörizm" "Gençlik ve Terörizm", "Satanizm ve Gençlik", "İntihar Saldırıları", "Psikolojik Harekat" ve "Polisin Tutum ve Davranışları" konularında makaleleri yayınlanmıştır. Ayrıca, "Psikolojik Harekat, Terörizm ve Polis",' "Gençlik ve Terörizm"' adında iki kitabı bulunmaktadır.

    Kamu yönetimi yüksek lisans derecesi bulunan alkan, üniversitelerde ve liselerde "Gençlik ve Terörizm" konularında konferanslar vermiş, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu hizmetiçi kurslarda da "Psikolojik Harekat, Terörizmin Psikolojik Temelleri, Gençlik ve Terörizm, Suç Psikolojisi, Kitle Psikolojisi" konularında da eğitimci olarak görev almış/almaktadır.




    Latest 5 Biyografi





    Necati Alkan (Necati Alkan Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları