Mehmet Emeç (Mehmet Emeç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Mehmet Emeç (Mehmet Emeç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Yes Man   İlk Mesaj: 12-17-2010 (05:36)   Son Mesaj: 12-17-2010 (05:36)    Cevap: 0    Gösterim: 1010  

    12-17-2010

    Mehmet Emeç (Mehmet Emeç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    Babası gazeteci Çetin Emeç, annesi Bilge Emeç, ablası Mehveş Emeç Birol'dur. 1970 İstanbul doğumludur. Moda Lisesi’ni bitirdikten sonra bir yıl İngiltere’de okudu. Oradan Amerika’ya geçip Indiana’da işletme okudu. Sonra da Wisconsin ve Orlando’da master ve MBA derecelerini aldı.


    Wisconsin’de bir gün okula Disney’den bir ekip geldi. Seçecekleri öğrencilerle mülakat yapıp, başarılı olanlara iş teklif edeceklermiş. Mehmet Emeç'i de mülakata çağırdılar, kazandı ve Disney macerası başladı.


    Disney’de çeşitli eğitimler aldı, kendi tabiriyle "neredeyse bir üniversite daha bitirdim". Daha sonra otel departmanında, ön bürodan başlayıp proje müdürlüğüne kadar yükseldi. Ardından, otellerin dış ilişkiler proje müdürlüğüne getirildi.


    2000 yılında Disneyland’ın bilgi ağı projesini gerçekleştiren üç kişilik ekipte yer aldı. Bu proje üç yıl sürdü, sonraki iki yıl da bilgi iletişim ağının proje müdürlüğünü yaptı.


    Walt Disney World EPCOT’un bölge müdürlüğünü yapmıştır. EPCOT Center, ABD’nin Florida Eyaleti’nin Orlando şehrinde, Disney World’den Seaworld’e kadar uzanan onlarca tema parkından biri.






    Latest 5 Biyografi





    Mehmet Emeç (Mehmet Emeç Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları