Dr. Kamil Tuzgöl (Dr. Kamil Tuzgöl Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Dr. Kamil Tuzgöl (Dr. Kamil Tuzgöl Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Harezmi   İlk Mesaj: 12-08-2010 (19:19)   Son Mesaj: 12-08-2010 (19:19)    Cevap: 0    Gösterim: 915  

    12-08-2010

    Dr. Kamil Tuzgöl (Dr. Kamil Tuzgöl Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Bilim-Teknoloji


    Kamil Tuzgöl 1977 yılında Kütahya da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırşehir ve Ankara’da tamamladıktan sonra Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2002 yılında mezun oldu.


    Rize Ardeşen Devlet Hastanesi Acil Servisi Doktoru olarak 2003 yılına kadar çalışan Dr. Tuzgöl daha sonra Türk Kızılayı Ankara Bölgesel Kan Merkezi’nde Kan Bankacılığı Ekip Doktoru olarak görev almaya başladı. 2004 yılında dönemsel olarak Türk Kızılayı Karabük Bölgesel Kan Merkezi’nde de Sorumlu Doktor olarak görevlendirildi.


    Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı’nda 2004 yılında doktora çalışmalarına başlayan Dr. Kamil Tuzgöl doktora tez çalışmalarına devam etmektedir.


    Yine Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde Prof.Dr.Cemal Çevik yönetiminde yapılan Akupunktur Eğitimini Tamamladı ve T.C Sağlık Bakanlığı tarafından Akupunktur uygulama yetkisi verildi. Aynı zamanda Ankara'da Özel Güven Hastanesinde invaziv Kardioloji Bölümünde' 2005 - 2008 yılları arasında servis hekimi olarak görev yaptı.


    Türk Tabipler Birliğinden İş Yeri Hekimliği Sertifikasına sahip olan Dr.Kamil Tuzgöl ANKARA OMNİ Hipnoz Akademisi derneğinin düzenlediği Temel Hipnoz Eğitimi 1.Modül, 2. Modül ve 3. Modül eğitimlerini tamamladı.


    Çalışma alanlarında aktif olarak hem eğitimlerine hemde çeşitli kongre ve çalışmalara devam eden Dr. Kamil Tuzgöl şu anda Ankara'da diyetisyen olan eşi ile birlikte kurduğu doktor kontrolünde diyet danışmanlığı, akupunktur' ve tamamlayıcı tıp alanında sağlıklı yaşam danışmanlığı hizmetini verdiği muayenehanesinde çalışmalarına devam etmektedir.






    Latest 5 Biyografi





    Dr. Kamil Tuzgöl (Dr. Kamil Tuzgöl Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları