İlke Albayrak (İlke Albayrak Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

İlke Albayrak (İlke Albayrak Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Harezmi   İlk Mesaj: 11-27-2010 (02:42)   Son Mesaj: 11-27-2010 (02:42)    Cevap: 0    Gösterim: 1073  

    11-27-2010

    İlke Albayrak (İlke Albayrak Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Basin-Yayin


    1981 yılında Eskişehir’de doğdu. 2004’te Eskişehir Anadolu Üniversitesi Radyo - Televizyon bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında mesleğine Radyoda Haber spikerliği yaparak başladı.


    'Turuncu Plak' programıyla başladığı radyo programcılığını 2002 yılında Ankara’ya taşınarak 99.5 Capital Radio’da devam ettirdi. 3 yıl boyunca All Request & Dedication Hour programını başarıyla sunduktan sonra televizyona geçiş yaptı. İlk olarak TRT 2’de yayınlanan ‘Politika Kulvarı’ isimli programın sunuculuğunu yaptı.
    '
    Eylül 2005 tarihinde; Kanal A’da Yapımcı ve sunucu olarak çalışmaya başladı. Genç-net, Dijital Dünya, Filmin Kısası ve Şehir ve Sanat gibi birçok televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptı.
    '
    Albayrak, halen Şehir ve Sanat, Filmin Kısası programlarını Kanal A’da yapmaya devam etmektedir.
    '
    2006 Temmuz ayında, TRT 1’de yayınlanmaya başlayan ‘Yaz Kampı’ isimli çocuk programının sunuculuğunu üstlendi. 2006 Eylül ayında yine TRT 1’de 7 yıldır devam eden ‘Pazardan Pazara’ isimli programı sunmaya başladı. Albayrak programın sunuculuğunu yapmaya devam etmektedir.
    '
    İlke Albayrak Televizyon programlarına ek olarak Radyo programlarına TRT Ankara Radyosunda yapımcılığını ve Sunuculuğunu yaptığı ‘Çalar Saat’ ve ‘Dünyadan Gelen Sesler’ programıyla devam etmektedir.




    Latest 5 Biyografi





    İlke Albayrak (İlke Albayrak Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları