Fatih Öztürk (Fatih Öztürk Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Fatih Öztürk (Fatih Öztürk Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: KaJmErAnNn   İlk Mesaj: 11-03-2010 (02:39)   Son Mesaj: 11-03-2010 (02:39)    Cevap: 0    Gösterim: 1449  

    11-03-2010

    Fatih Öztürk (Fatih Öztürk Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Devlet-Siyaset


    Fatih Öztürk, 5 Şubat 1972'de Samsun Terme'de doğdu. Babasının adı Ahmet, annesinin adı Hanife'dir.


    Yönetici; İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. TRT başta olmak üzere mesleği ile ilgili çeşitli ulusal gazete ve televizyon kanallarında çalıştı. Flash TV'de program yapımcılığı ve sunuculuğu yaptı.


    İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde görev aldı. Bayrampaşa Belediyesi'nde Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü ve Başkan Danışmanlığı görevlerinde bulundu. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nde Genel Sekreter ve Daire Başkanı olarak görev yaptı.


    Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali Genel Müdürü oldu. Birçok dernek ve vakfın yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. Samsun Turizmciler Derneği Başkan Vekilliği görevini üstlendi.


    Orta düzeyde İngilizce bilen Öztürk, evli ve 2 çocuk babasıdır. 22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde AKP'den' Samsun milletvekili seçilmiştir.






    Latest 5 Biyografi





    Fatih Öztürk (Fatih Öztürk Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları