Fahrettin Gözet (Fahrettin Gözet Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Fahrettin Gözet (Fahrettin Gözet Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: eyvallah   Ä°lk Mesaj: 11-02-2010 (05:47)   Son Mesaj: 11-02-2010 (05:47)    Cevap: 0    Gösterim: 1119  

    11-02-2010

    Fahrettin Gözet (Fahrettin Gözet Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Spor


    1970 Bursa doÄŸumlu olan Fahrettin Gözet, yüksek öğrenimini Marmara Ãœniversitesi Ä°ngilizce Bölümü’nde tamamlarken, yine aynı bölümde Ä°ngiliz Dil Bilimi alanında yüksek lisansını tamamladı. Basketbol kariyeri boyunca bir çok baÅŸarı yaÅŸayan Gözet, Oyak Renault ve Bursa Anadolu Lisesi takımları ile çeÅŸitli kategorilerde ÅŸampiyonluklar yaÅŸadı.


    Gözet aynı zamanda 1986-89 yılları arasında da PaÅŸabahçe A Takımı’nda da yer aldı. GeleceÄŸin Yıldızları Basketbol Okulu, GeleceÄŸin Yıldızları Spor Kulübü ve GeleceÄŸin Yıldızları Yaz Kampları’nın kurulmasında öncülük eden Gözet, 2004 yılında da Türkiye Basketbol Okulları BirliÄŸi’nin de kuruculuÄŸunu yaptı. Gözet daha sonra da birliÄŸin Kurucu BaÅŸkanlığı görevini yürüttü.


    Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu yedek üyesidir.


    Halen ICF Uluslararası Kamplar Birliği Yürütme Kurulu ve ECA-Avrupa Kamplar Birliği Yönetim Kurulu üyeliklerini de sürdüren Gözet, yurtdışında da bu konularla ilgili bir çok seminer ve kongreye katılarak eğitimler verdi.






    Latest 5 Biyografi





    Fahrettin Gözet (Fahrettin Gözet Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları