MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Biyografi ( Kim - Kimdir ) (https://www.muhakeme.net/forum/biyografi-kim-kimdir/)
-   -   Fahrettin Gözet (Fahrettin Gözet Kimdir? - Hakkında - Hayatı) (https://www.muhakeme.net/forum/biyografi-kim-kimdir/41074-fahrettin-gozet-fahrettin-gozet-kimdir-hakkinda-hayati.html)

eyvallah 11-02-2010 04:47

Fahrettin Gözet (Fahrettin Gözet Kimdir? - Hakkında - Hayatı)
 


1970 Bursa doğumlu olan Fahrettin Gözet, yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi İngilizce Bölümü’nde tamamlarken, yine aynı bölümde İngiliz Dil Bilimi alanında yüksek lisansını tamamladı. Basketbol kariyeri boyunca bir çok başarı yaşayan Gözet, Oyak Renault ve Bursa Anadolu Lisesi takımları ile çeşitli kategorilerde şampiyonluklar yaşadı.


Gözet aynı zamanda 1986-89 yılları arasında da Paşabahçe A Takımı’nda da yer aldı. Geleceğin Yıldızları Basketbol Okulu, Geleceğin Yıldızları Spor Kulübü ve Geleceğin Yıldızları Yaz Kampları’nın kurulmasında öncülük eden Gözet, 2004 yılında da Türkiye Basketbol Okulları Birliği’nin de kuruculuğunu yaptı. Gözet daha sonra da birliğin Kurucu Başkanlığı görevini yürüttü.


Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu yedek üyesidir.


Halen ICF Uluslararası Kamplar Birliği Yürütme Kurulu ve ECA-Avrupa Kamplar Birliği Yönetim Kurulu üyeliklerini de sürdüren Gözet, yurtdışında da bu konularla ilgili bir çok seminer ve kongreye katılarak eğitimler verdi.




Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:21 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük