Emre Topoğlu (Emre Topoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Emre Topoğlu (Emre Topoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Harezmi   İlk Mesaj: 10-28-2010 (21:21)   Son Mesaj: 10-28-2010 (21:21)    Cevap: 0    Gösterim: 1510  

    10-28-2010

    Emre Topoğlu (Emre Topoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Devlet-Siyaset


    Aslen Gaziantepli olan Emre Topoğlu, 1982 Ankara doğumludur. Ankara’nın önemli okullarından biri olan Çankaya Lisesi mezunu olan Topoğlu, 4 yıllık yabancı dil ağırlıklı lise eğitimi sonrası KKÜ İktisat bölümüne girmiştir.


    'Mezun olduğu yıl aynı okulun master programına kabul edilen Topoğlu, “Küreselleşmenin Finansal Krizlere ve Ülkemiz Ekonomisine Etkileri” üzerine çalışmalar yapmıştır. Mikro İktisadi Analiz konusunda akademik çalışmalarını sürdüren Emre Topoğlu, çeşitli özel eğitim kurumlarında da 6 yıl kadar öğretim görevliliği yapmıştır.


    Aynı dönemlerde özel bir firmanın finans müdürlüğü görevini üstlenen Topoğlu, halen T.B.M.M. bünyesinde Parlemento Danışmanı olarak görev yapmaktadır.'


    Çeşitli yayınevlerine telif hakkı verdiği 4 farklı eseri bulunan Emre Topoğlu’nun basım aşamasında olan biri ders kitabı olmak üzere iki adet kitabı daha bulunmaktadır.


    Ayrıca uzun süredir üzerinde çalıştığı “İslam’da İktisat ve Ekonomi Anlayışı” hususundaki araştırmaları da devam etmektedir.


    Çeşitli Panel ve Konferanslara konuşmacı olarak katılan ve farklı dergi ve gazetelerde makale çalışmaları da bulunan Emre Topoğlu, evlidir.






    Latest 5 Biyografi





    Emre Topoğlu (Emre Topoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları