Ayşegül Topoğlu (Ayşegül Topoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Ayşegül Topoğlu (Ayşegül Topoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Yes Man   İlk Mesaj: 10-14-2010 (17:18)   Son Mesaj: 10-14-2010 (17:18)    Cevap: 0    Gösterim: 1057  

    10-14-2010

    Ayşegül Topoğlu (Ayşegül Topoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    1973 doğumlu Ayşegül Topoğlu, Marmara Üniversitesi'nde Profesyonel Bilgisayar Programcılığı ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri dallarında eğitim gördü. Yeditepe Üniversitesi'nde pazarlama konusunda MBA yaptı.


    İş yaşamına Yaşar Holding’de planlama ve lojistik hizmetler yönetmeni olarak başladı. Daha sonra Başer Ambalaj’da pazarlama analisti, Telsim’de tarife yönetmeni, Digiturk’te ürün müdürü ve Doğan Telekom’da bireysel hizmetler pazarlama müdürü olarak çalıştı.


    Ayşegül Topoğlu E-imza, Elektronik Sertifika, SSL vb hizmetler sunan'E-Güven firmasında iş geliştirme ve pazarlama müdürlüğü görevini yürütmektedir. Topoğlu, görevinde şirketin her tür ürün ve hizmetinin satış ve pazarlanmasından sorumlu. Aynı zamanda yeni iş fırsatlarının belirlenmesi ve mevcut süreçlerin analiz edilerek performanslarının artırılması üzerine çalışıyor.





    E-imza hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için E-imza Portalı'nı'www.e-imza.gen.tr adresinden ziyaret edebilirsiniz (e-imza, dijital imza, mobil imza, ssl, elektronik sertifika).






    Latest 5 Biyografi





    Ayşegül Topoğlu (Ayşegül Topoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları