Doç. Dr. Çınar Özen (Doç. Dr. Çınar Özen Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Doç. Dr. Çınar Özen (Doç. Dr. Çınar Özen Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Abidinsener   İlk Mesaj: 10-24-2010 (01:50)   Son Mesaj: 10-24-2010 (01:50)    Cevap: 0    Gösterim: 993  

    10-24-2010

    Doç. Dr. Çınar Özen (Doç. Dr. Çınar Özen Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Egitim


    Doç. Dr. Çınar Özen 1969 yılında Ankara doğdu. Çınar Özen Bolu Tarakçı Köyü
    nüfusuna kayıtlıdır. İlkokulu Bolu Sakarya İlkokulu'nda , orta ve lise eğitimini Ankara Tevfîk Fikret Lisesi'nde tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü 1991 yılında tamamlayan Özen, yüksek lisans eğitimini İsviçre'de Cenevre Üniversitesi, Avrupa Enstitüsü'nde, doktorasını Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamlamıştır.
    '
    2004 yılında Doçent olan Çınar Özen, Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği bölümlerinde öğretim üyesi olarak çalışmıştır. Doç. Dr. Çınar Özen halen Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi olarak akademik yaşamına devam etmektedir.
    Uluslararası İlişkiler, Türkiye-AB ilişkileri, Uluslararası Güvenlik ve Terörizm, Doç. Dr. Çınar Özen'in akademik çalışma alanlarıdır. Doç. Dr. Çınar Özen bu konularda çok sayıda makale ve üç kitap yayınlamıştır.


    2009 yılında yapılan Demokrat Parti kongresinde Hüsamettin Cindoruk başkanlığındaki GİK'e seçilmiştir.'
    '
    Doç. Dr. Çınar Özen evlidir ve bir kız babasıdır. Özen iyi derecede Fransızca ve İngilizce bilmektedir.'




    Latest 5 Biyografi





    Doç. Dr. Çınar Özen (Doç. Dr. Çınar Özen Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları