Cafer Ergen (Cafer Ergen Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Cafer Ergen (Cafer Ergen Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: biyografist   İlk Mesaj: 10-19-2010 (00:19)   Son Mesaj: 10-19-2010 (00:19)    Cevap: 0    Gösterim: 965  

    10-19-2010

    Cafer Ergen (Cafer Ergen Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Hukuk


    1966 yılında Samsun ili, Terme İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Terme İlçesinde tamamladı. Yüksek Öğrenimine Uludağ Üniversitesi İktisadî ve İdarî Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde başlayıp son iki yılını İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde tamamladı.

    İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümünde başladığı "Yüksek Lisans" öğrenimi henüz bitmedi. 1990 yılında İdarî Yargı Hâkim Adaylığına başladı. 1992 yılında Danıştay Tetkik Hâkimliği görevine atandı. Bu sırada askerlik görevini kısa dönem olarak ifa etti. Daha sonra sırasıyla Trabzon İdare Mahkemesi, Samsun İdare Mahkemesi, Kayseri İdare Mahkemesi, Afyonkarahisar İdare Mahkemelerinde görev yaptı.

    Evli ve üç çocuk babası olup, Halen Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığında Tetkik Hâkimi olarak görev yapmaktadır.




    Latest 5 Biyografi





    Cafer Ergen (Cafer Ergen Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları