Abdullah D. Doğan (Abdullah D. Doğan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Abdullah D. Doğan (Abdullah D. Doğan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Harezmi   İlk Mesaj: 10-03-2010 (04:42)   Son Mesaj: 10-03-2010 (04:42)    Cevap: 0    Gösterim: 1002  

    10-03-2010

    Abdullah D. Doğan (Abdullah D. Doğan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Basin-Yayin

    Abdullah D. Doğan (Abdullah D. Doğan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)


    1980 yılında Bursa'da doğan Abdullah D. Doğan, ilk ve orta öğrenimini Bursa’da tamamladıktan sonra yüksek öğrenimine Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nde devam etti. Doğan’ın üniversite yıllarıyla eş zamanlı olarak çeşitli gazete ve dergilerde araştırma yazıları yayınlandı.

    Yayınevlerinde editör olarak görevler aldı. Özel olarak dahi yetiştirme, hafıza konularında kısa dönemli eğitimler aldı. Reklam metin yazarlığı, internet site editörlüğü ve dergi editörlüğü, organizatörlük gibi çeşitli meslekleri de öğrenim hayatında devam ettirdi. Üniversiteye başladiği ilk günden hayatının bu safhasına kadar özel olarak insan psikolojisi ve kişisel gelişim sahasına yönelen Doğan, bir süre özel bir kuruluşta kişisel gelişim seminerleri verdi. Halen bağımsız olarak özel araştırma dosyaları ve kitap çalışmalarına devam etmektedir.




    Latest 5 Biyografi





    Abdullah D. Doğan (Abdullah D. Doğan Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları