İlker Tan (İlker Tan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

İlker Tan (İlker Tan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Harezmi   İlk Mesaj: 01-12-2017 (04:50)   Son Mesaj: 01-12-2017 (04:50)    Cevap: 0    Gösterim: 619  

    01-12-2017

    İlker Tan (İlker Tan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    1975 yılında Ankara'da doğdu. Tüm eğitim hayatı Ankara'da olmak üzere, İlkokulu Gazi Osman Paşa İlkokulu’nda, Ortaokulu Mustafa Kemal Lisesi’nde ve Lise öğrenimini Ankara Lisesi'nde tamamlamıştır. Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümünden Maden Mühendisi olarak mezun olmuştur.

    1996 yılında özel sektörde satış ve pazarlama alanında başladığı çalışma hayatına, 2002 yılında mesleği ile ilişkili sektörlere hizmet veren yurtdışı firmaların temsilciliklerinde devam etmiş, bu firmalarda Maden Mühendisi ve Satış Mühendisi olarak görevler yapmıştır. 2004 ve 2005 yıllarında Askerlik hizmetini kısa dönem olarak tamamlamıştır. 2005 yılında Türkiye’ de çok bilinen yabancı sermayeli bir çimento fabrikasında maden hukuku konularında ve stratejik birimlerde görev almıştır.

    2006 yılının başından bu yana görev aldığı, daha önceki yıllarda da Türkiye satış temsilciliği görevini yürüttüğü Martin Engineering’ in Türkiye’ deki şirket kuruluşunda ve yapılanmasında önemli pozisyonlarda rol üstlenmiştir. 1944 yılında Amerika Birleşik Devletlerinde kurulmuş, günümüzün dökme malzeme işletiminde dünya lideri olan Martin Engineering’ in halen Türkiye şubesinin ülke müdürlüğünü yapmakta, Avrupa, Kuzey Afrika ve Orta Doğu ülkelerinden sorumlu Avrupa merkezinin üst düzey yöneticileri arasında yer almaktadır.

    İlker Tan, bir dönem adından sık söz ettiren emekli valilerden Hikmet Tan'ın yeğeni, TV8 Ankara temsilcisi ve ünlü program yapımcısı Erkan Tan'ın kuzenidir.

    Evli olan İlker Tan, iyi derecede İngilizce bilmektedir.




    Latest 5 Biyografi





    İlker Tan (İlker Tan Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları