Ömer İsmailoğlu (Ömer İsmailoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Ömer İsmailoğlu (Ömer İsmailoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: KaJmErAnNn   İlk Mesaj: 10-14-2012 (06:00)   Son Mesaj: 10-14-2012 (06:00)    Cevap: 0    Gösterim: 1164  

    10-14-2012

    Ömer İsmailoğlu (Ömer İsmailoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    1970 yılında İstanbul’da doğan Ömer' İsmailoğlu, Şehremini Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünü bitirmiştir. Newport Üniversitesi Davranış Bilimleri Bölümü master programı mezunudur.


    1994 yılında,' yerli ilaç firmalarından biri olan Abdi İbrahim İlaç Sanayi A.Ş. de' Satış Temsilcisi olarak meslek hayatına başlamıştır.1996 yılında' bünyesine katıldığı uluslararası bir firma olan Servier İlaç ve Araştırma A.Ş. de sırasıyla medikal delegelik, bölge müdürlüğü ve satış müdürlüğü pozisyonlarında görev almıştır.


    Satış müdürlüğü süresince ekip yönetimi, işe alım, ekip oluşturma, bütçe yönetimi, pazar analizleri, değişken pazar dinamiklerine göre satış stratejileri geliştirme ve yönetici koçluğu konularında uzmanlaşmıştır. Profesyonel bir yaşam ve yönetici koçu olan Ömer İSMAİLOĞLU, International Coach Federation (ICF)' üyesidir.


    İşe Alımda Mülakat Teknikleri, Yönetici Koçluğu, Sunum Becerileri gibi konularda çeşitli' sertifikalarına sahip olan Ömer İsmailoğlu, COMPREHENSIVE COACHING U , INC / The Coaching Institute’un KAPSAMLI YAŞAM ve YÖNETİCİ KOÇLUĞU sertifikasına sahiptir ve İngilizce bilmektedir.


    İs İs İnsan Kaynakları Danışmanlık ve Eğitim şirketinin kurucusu ve yöneticisidir.






    Latest 5 Biyografi





    Ömer İsmailoğlu (Ömer İsmailoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları