Ömer Faruk Öz (Ömer Faruk Öz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Ömer Faruk Öz (Ömer Faruk Öz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Yes Man   İlk Mesaj: 03-04-2011 (03:26)   Son Mesaj: 03-04-2011 (03:26)    Cevap: 0    Gösterim: 1144  

    03-04-2011

    Ömer Faruk Öz (Ömer Faruk Öz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Devlet-Siyaset


    Ömer Faruk Öz, 5 Ekim 1966'da Malatya Pütürge'de doğdu. Babasının adı Ali Balo, annesinin adı Ayişe'dir.


    Yönetici; AÜ İşletme Fakültesi'ni bitirdi. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü'nde tamamladı. Köy Hizmetleri'nde Şube Müdürü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Genel Müdürlüğü'nde Hesap İşleri Müdürü, Personel ve Sosyal İşler Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.


    2004'te İstanbul Fatih Belediye Meclis Üyeliğine seçilerek, Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkanvekilliği görevlerini yürüttü. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.


    İstanbul Belediyesi'ne bağlı İktisadi Teşekküllerinde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanvekilliği, Mahalli İdareler İşveren Sendikası Denetim Kurulu Üyeliği, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Kurucu Üyeliği görevlerinin yanısıra İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Türkiye Kürek Federasyonu ve Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.


    Orta düzeyde İngilizce bilen Öz, evli ve 2 çocuk babasıdır. 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan genel seçimlerinde AKP'den Malatya miletvekili seçilmiştir.






    Latest 5 Biyografi





    Ömer Faruk Öz (Ömer Faruk Öz Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları