Malzemeler :

* 5 yufka
* 2 su b. süt
* 1 çay b. yoğurt
* 2 yumurta
* 1 çorba k. tereyağı
* yarım çay b. sıvıyağ

İç harcı için:

* kaşar peynir
* beyaz peynir
* sosis
* sucuk


Hazırlanışı :

Sosu için 2 su bardağı süt,yoğurt,2 adet yumurta sıvıyağ ilave edip karıştırın.İç harcı için kaşar peyniri rendeleyin.Üzerine sucuk dilimleri,sosis dilimlerini ekleyin.Tencereyi margarin ile yağlayın.Üzerine 1 adet yufkayı ekleyin yufkanın kenarlarından çıkartın.Üzerine parçalanmış yufka ilave edin.Üzerine sostan dökün.tekrar parçalanmış yufka ilave edin.


Üzerine iç harçtan ilave edin.Üzerine beyaz peynir ekleyin.Sostan dökün.Tencerenin dışında kalan yufkayı kapatın.Önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirin.