Malatya’da tencere tava izdihamı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-01-2011 (13:56)   Son Mesaj: 03-01-2011 (13:56)    Cevap: 0    Gösterim: 533  

    03-01-2011

    Malatya’da tencere tava izdihamı

    Malatya’da tencere tava izdihamı


    Malatya’da tencere, tava gibi ev gereçleri satan bir mağazanın açılışında indirimli ürünlerden almak isteyenler, yoğunluk sebebiyle izdihama neden oldu.

    Malatya"da kent merkezinin en işlek caddelerinden İnönü Caddesi üzerinde açılışı yapılacak mağazada, açılış nedeniyle indirimli ürünler satılacağı duyuruldu.
    İndirimli ürünlerden almak isteyenler, sabahın erken saatlerinden itibaren tencere, tabak, tava gibi ürünler satan mağaza önünde toplanmaya başladı.

    Mağaza kapısının açılmasıyla birlikte kapı önünde izdiham yaşandı. İçeri girmek isteyenlerin birbirlerini ezdikleri görüldü.

    Mağaza yönetimi, daha fazla izdihama yol açmamak için bir grubu içeri alırken, diğerleri dışarıda kaldı. Dışarıda kalanlar, kapanan kapıyı zorlayıp içeri girmek isterken, görevlilerle tartıştılar.

    Mağazada indirimli ürünler çok kısa sürede biterken, içeriye girenler, soğuktan buharlaşan camlara yazı yazarak, içerideki durumu dışarıdakilere anlatmaya çalıştı.

    Öte yandan, ürünlerin alınması sırasında mağaza görevlileriyle müşteriler arasında sert tartışmalar yaşandı. Ayrıca, izdiham nedeniyle mağaza içerisindeki bir çok ürünün zarar gördüğü gözlendi.




    Malatya’da tencere tava izdihamı Yorumları