Malzeme :

* 1 bağ ıspanak
* 2 kuru soğan
* 250 gr kıyma
* sıvıyağ
* tuz,karabiber

Sosu için:

* 1 yumurta
* 2 çorba k. un
* 2 su b. süt
* 1 çay b. kaşar peynir rendesi
* tuz,karabiber,muskat

Hazırlanışı :

Öncelikle tavaya sıvıyağ ve kıyma alınır.daha sonra soğanlar yemeklik doğranarakkıymaya eklenir.diğer taraftan ıspanaklar doğranır. sotelenen kıyma ve soğana ilave edilir.tuzu ve karabiberi ayarlanarak biraz pişirilir. bu arada beşamel sos hazırlanır.tencereye sıvıyağ ve un alınarak kavrulur.sütü ve yumurta sarısı eklenip tuz, karabiber, muskat ilave edilerek pişirilir.diğer taraftan sotelenmil ıspanaklar fırın kabına alınır. üzerine sosu dökülür. kaşar peyniri rendesi ile kaplanark 180 derecede pişirilir.