Malzemeler :

* 1 kg.ıspanak
* 2 soğan
* 3 diş sarımsak
* sıvıyağ
* tuz,karabiber

Beşamel sos için:

* 2.5 su b.süt
* 2 çorba k.un
* tuz,karabiber
* sıvıyağ
* muskat

Üzeri için:

* kaşar peyniri

Hazırlanışı :

Soğanları ve sarımsağı sıvıyağda sotelemeye alın. Üzerine ıspanakları da ekleyerek kavurun. Kavrulan ıspanakları fırın kabına alın.

Beşamel sosu için unu ve sıvıyağı kavurun.Üzerine soğuk sütü de ekleyin. Karabiberini ekledikten sonra karıştırarak pişirin. Pişen beşamel sosu ıspanakların üzerine dökün. Üstünü kaşar peyniri rendesi ile kaplayarak toz kırmızı biber serperek 180 derecede pişirin.