Malzemeler :

* 250 gr. kuzu gerdan
* 1 su b. haşlanmış nohut
* 1 su b. haşlanmış fasülye
* 1 kereviz
* 1 havuç
* 2 yeşil biber
* 1 soğan
* 2 diş sarımsak
* 1 çorba k. salça
* 2 su b. kuskus
* 1 çorba k. tereyağı
* sıvıyağ
* tuz
* su

Hazırlanışı :

Kuzu eti sıvıyağda buhar tenceresinin alt kısmında sotelenmeye alınır. Üzerine soğan, sarımsak, küp doğranmış havuç,
küp doğranmış kereviz, biber,salça ve tereyağı eklenerek biraz daha sotelenir. Daha sonra üzerine haşlanmış nohut ve
fasülye eklenerek üzerine su verilerek pişmeye bırakılır.Buhar tenceresinin buhar aparatı koyulduktan sonra kereviz yaprağı ya da doğranmış kereviz sapı buhar deliklerinin üzerine gelecek şekilde yayılır. Daha sonra üzerine kuskus eklenerek pişmeye bırakılır.

Pişince kuskus tereyağı ile karıştırılarak servis tabağının altına yayılarak ortası açılır ve kuzu eti ortasına konularak servis yapılır.