Malzemeler :

* 6 enginar
* 300 gr. kuzu eti
* 1 soğan
* 2 defne yaprağı
* 2 diş sarımsak
* Tane karabiber
* sıvıyağ
* Tuz
* Su

Beşamel sos için:

* 1 çorba k. un
* 2 su b. süt
* Tuz, karabiber
* Muskat, sıvıyağ

Üzeri için:

* Kaşar peyniri rendesi


Hazırlanışı :

Tencereye enginarları dizin.Üzerine sıcak su ilave edin.Üzerine zeytinyağı,tuz ve toz şeker ilave edin ve enginarları pişirin.Başka bir tencereye sıvıyağı alın.Üzerine 300 gr.kuzu etini ilave edin ve kuzu Etileri suyu çekene kadar karıştırın.
1 adet soğanı yemeklik kesin.Etlerin üzerine soğanı,2 adet defne yaprağını sarımsağı,tane karabiber ilave edin.En son etlerin üzerine sıcak su ilave edip kuzu etini pişirin.

Beşamel sos için bir tencereye sıvıyağı alın ve 1 çorba kaşığı un ilave edin ve unu kavurun.Daha sonra üzerine 2 su bardağı sütü ilave edin.Üzerine tuz ,karabiebr ve muskat rendesi ilave edip beşamel sosu kaynamaya bırakın.Fırın kabına pişen eninarları dizin.Enginarların içine kuzu etlerini ilave edin.Etlerin üzerine beşamel sosu dökün.Üzerine kaşar peynir rendesi serpip önceden ısıtılmış olan 190 derecelik fırında pişirin.