Malzemeler :

* 500 gr. biftek
* 10 arpacık soğan
* 4 tombul kabak
* 2 patlıcan
* 1 çorba k. salça
* 5 minik havuç
* yeşil biber
* 2 domates
* 1 defne yaprağı
* mısır özü yağı
* tuz
* tane karabiber


Hazırlanışı :

500 gr.bifteği tavada yaklaşık 5 dakika yüksek ateşte pişirin.Kabakğı,patlıcanı,domatesi,küp olarak kesin.Fırın kabına yarı kıvamda pişen etleri alın.Üzerine küp kestiğniz sebzeleri ilave edin.Sebzelerin üzerine bütün olarak minik havuçları
yeşil biberleri ilave edin.


Tavaya 1 çotba kaşığı salça ve 10 adet arpacık soğanı alın.Üzerine bir miktar su ilave ederek bir sos hazırlyın.Hazırladığınız sosu sebzelerin üzerine dökün.Önceden ısıtılmış 190 dercelik fırında sebzeli bifteği pişirin.