Malzemeler :

* 500 gr.biftek
*
* 4 soğan
* 1 çorba k.domates salçası
* 3 domates
* 3 defne yaprağı
* 1 tatlı k.tane karabiber
* Sıvıyağ
* Tuz


Hazırlanışı :

Tavaya sıvıyağı alın.Daha sonra etleri sırayla etlerin rengi dönünceye kadar alt üst kızartın.4 adet soğanı iri olarak kesin.3 adet soğanı iri olarak kesin.Etleri fırın kabına alın.Daha sonra tavaya soğanları ve defne yaprağı ilave edin soteleyin.

Üzerine tane karabiber ve tuz ilave din.Üzerine salçayı ilave edin ve üzerine az miktarda su ilave edin.Salça eridikten sonra soğanları etlerin üzerine alın.Soğanların üzerine domatesleri ilave edin.Fırın kabını ilk önce yağlı kağıt ile kapatın.Üzerine aliminyum folyo ile kapatın.Daha sona soğanları bifteği önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirin.