Malzemeler :

* 2 levrek
* 1 kase istiridye mantarı
* 2 yeşil biber
* 2 domates
* 1 limon suyu
* mısırözü yağı
* maydanoz
* yeşil soğan
* tuz, karabiber
* su

Üzeri için:

*

Kaşar peyniri

Hazırlanışı :

2 adet levreği fileto olarak kesin.Daha sonra fileto edilen balıkların kabuklarını ayırın.Üzerine tuz ve karabiber ilave edin.Daha sonra balıkların üzerine un ilave edin ve balıkları una bulayın.Tavaya sıvıyağı alın .Daha sonra balıkarı tavaya alın alın ve 2 yada 3 dakika kadar pişirin.Harcı için ise yeşil soğanın beyaz kısımlarını kesin.2 adet yeşil biberi kesin.1 kase istiridye mantarını iri olarak kesin.2 adet domatesi küp olarak kesin.Tavaya önce mantarları ve biberleri ilave edin.Birlikte soteleyin.

Daha sonra yeşil soğanı ilave edin ve sotelmeye devam edin.antarlar suyunu çekince üzerine domates ilave edin.Üzerine tuz karabiber ilave edin.Harcın üzerine limon suyu ilave edin.Sos kaynadıktan sonra üzerine tekrar balıkları ilave edin ve bir kez karıştırın.Daha sonra ekşi soslu levrek balığını fırın kabına alın.Üzerine maydanoz serpin.Maydanozun üzerine kaşar peynir serpin.Daha sonra önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirin.Fırından çıktıktan sonra üzerine tekrar maydanoz ilave edin.