Malzemeler :

* 2 levrek
* 7 mantar
* 2 biber
* 4 domates
* 2 defne yaprağı
* 1 limon
* Maydanoz
* Tane karabiber
* Zeytinyağı
* Tuz
* Su


Hazırlanışı :

7 adet mantarı kesin.2 biberi ve 4 adet domatesi kesin.Tavaya sıvıyağı alın.Tavaya mantarları ilave edin ve mantarları soteleyin.Mantarları sulandırmadan üzerine biberleri ilave edin.Biberlerin üzerine domatesleri ilave edin.Üzerine tuz ve karabiber ilave edin.

2 adet levrek balığını fileto şeklin de kılçıklarından ayırın.Fileto balıkların üzerine tuz ve karabiber ilave edin.Balıkların üzerine limon dilimlerini ilave edin.Üzerine mantarlı domatesli karışımı üzerine ilave edin.Fırında mantarlı levreği önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirin.