Malzemeler :

* 1 paket kayın mantarı
* 300 gr. kuzu eti
* 3 diş sarımsak
* 3 domates
* 3 yeşil biber
* 2 kırmızı biber
* Fesleğen
* Taze kekik
* Sıvıyağ
* Tuz, karabiber


Hazırlanışı :

1 paket kayın mantarını tavaya alın ve mantarları soteleyin.Başka bir tavaya sıvıyağı alın ve 300gr.kuzu etini tavada pişirin.Etlerin üzerine taze kekik ile en son soteleyip ocaktan alın.3 adet domatesi halka halka kesin.Biberleri ve kırmızı biberleri iri olarak kesin ve tavada soteleyin.

Servis tabağına sotelenmiş olan kayın mantarını alınç.Üzerine kuzu etlerini ilave edin.Üzerine sotelenmiş olan domates,kırmızı biber ve yeşil biberleri ilave edip servis edin.