Malzemeler :

* 1 su b. pirinç
* 1 su b. bulgur
* 1 su b. arpa şehriye
* 1 kuru soğan
* 3 domates
*
* 2 sivri biber
* 5 diş sarımsak
* 1 çorba k. domates salçası
* 1 çorba k. tereyağı
* Sıvıyağ
* 10 tavuk baget
* Su, tuz


Hazırlanışı :

İlk olarak 10 adet tavukl bageti haşlayın.1 adet soğanı ve 5 diş sarımsağı yemeklik kesin.Güvece sıvıyağı ve tereyağıonı alın.Üzerine soğanı ve sarımsağı ilave edip kavurun.1 su bardağı arpa şehriyeyi ilave edin ve arpa şehriyeyi kavurun.

Arpa şehriye kavrulduktan sonra üzerine 1 su bardağı pirinci ve bulguru ilave edip kavurun.Üzerine 1 çorba kaşığı domates salaçısını ilave edin.Üzerine tuz ve karabiber ilave edin.Tencereye tavuk bagetleri dizin.Tavuk bagetlerin üzerine sivri biberleri ve halka kesilmiş olan domatesleri ilave edin. Üzerine tavuk suyu ilave edin ve önceden ısıılmış olan 190 derecelik fırında pişirin.