alptraum - Avatar
son Aktivitesi:
Dün, 23:47
Profilini ziyaret eden:
189.857 kiÅŸi

ArkadaÅŸlar

Albumler

• Deneme
    • Bir simge

Grup Üyelikleri

Son bakanlar

• ddoskinyas
    • Elif naz
    • Janfis
    • Safinazz
    • SEVİLAY
    • yilmaz

Bu Sayfayı Paylaş

alptraum

Duvar

1. eminekrem
      eminekrem
      merhaba alptraum ben aile birlesimi icin 2 subat 2011 de randevu dahilinde evraklarimi konsolosluga verdim herhangi bi eksiklik ek evrak istemediler hersey tamammis.ancak 5.sayfaya randevu tarihiyle ayni zamanli ve basligi VIZE AT olan bir kase vuruldu.bu nedemek bana anlatabilir misiniz bir de ben basvuruda bulunan arkadaslara yardimci olmak icin bisi paylasmak istiyorum hani almanca olan bi basvuru formu var ya 9 sayfalik ondan iki tane doldurulmasi gerekiyor ve diger evraklarin asli birinin fotokopileri de birinin arkasina ekleniyo orada ugrasmasinlar tekrar. esim avusturya vatandasi. bu erken gitmemde bir rol oynar mi cevabinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.
    2. tumanbay
      tumanbay
      Selam kardeÅŸlerim,
      Lütfen beni yanlış anlamayın, sadece bir nasihat:
      Cevşen-ül Kebir ve daha bir çok eserleri paylaşmanız için izin aldınızmı kardeşlerim? Yani internet ortamında paylaşılan daha nice ilahiler ve nice eserler mutlaka büyük uğraşlarla üretilmiş olup bunları hiç düşünmeden birbirizmizle paylaşırsak _Allah-muhafaza_ çokca kul hakkına girmiş oluruz.. Birbirimizi uyaralım, ve mümkünse bu güzel eserleri dükkanlardan satın alalım ki emeği geçmiş kişilerede desteğimiz olsun ve bu gibi güzel eserler çoğalmaya devam etsin.. Eğer sizi incittiysem hakkınızı helal edin...
    3. melis
      melis
      slm alptraum ben bi bilgi ögrenmek istiyorum viyanadaki müslümanlarin islam dernegine kaydolmasi gerekiyormus kaydini olmayanlar ilerde ne haciya ne ümreye nede cocuklari olanlar islam dersine giremiyecekmis bu konu hakkinda bi bilginiz varmi bilgilendirirmisiniz
    4. melis
      melis
      slm alptraum ben melis gecenlerde beni avusturya vizesi icin bilgilendirmistiniz öncelikle tekrar tesekkür ederim.ben almanyadan gelmistim alman vizesi ile esim ve cocuklarim avusturya vatandasi idi esim sosyalden geciniyordu sadece cocuk parasi ve annelik parasi aliyordu .bizdede evi ve maddi durumu sorun etmislerdi.bu benim ücüncü vize yerine gidisimdi. neyse cok uzatmayayim.bunlar önce insani delirtik biktirmaya calisiyorlar sonrada avrupa yani eu haklarina göre benim vize alabilecegimi söylüyorlar esim benim almanyadada calistigi icinmi artik nasil bilmiyorum avrupa haklarina göre bi bosluk varmis ondan yararlandim ve bana 5 yillik oturum verdilermyani olacak biseyi zorluyorlar sizede söylemek istedim belki ilerde bi baskasi icinde gerekli olabilir diye yani ne evi sorun ettiler simdi ne parayieve mektup gelecek gidip vizemi alacagim yasadigim sinir stres kaldi bi tek.bilgileriniz ve ilginizden dolayi cok tesekkürler .
    5. yabanGülü
      yabanGülü
      slm ya anket bölümünde kelime sinirlamasini yükseltemezmisin
    6. baltor
      baltor
      msni verebilirmsiin kardesim bi ÅŸey sorcamda
    7. tagsi
      tagsi
      s.a alptraum kardes..ben gecenlerde forumda bi bilgi edinmek icin derdimi anlatmistim..bilmek istedigim ben 2002 den beri avusturyada ilticaci olarak yasamaktayim.4 yildir avusturyali bir bayanla evliyim.7 yil önce ve gecen ay olmak üzere 2 mahkemeye ciktim..7 yil önceki negativ sonuclandi,gecen ayki mahkeme den cevap almadim...türkiyede asker kacagi olmamdan dolayi gidip vize basvurusu yapamiyorum..bana bi yol gösterirseniz cok sevinirim..
    8. ozdilek
      ozdilek
      insanın doğası hep açtır ve bu sonsuza kadar hep böyle olacaktır inasan bilmiyorki gözünü iki avucunun içi kadar toprak doyuracak afganistanı pakistanı unutma israilin filistine yaptıgına bir bak
    9. yabanGülü
      yabanGülü
      yazida renk secenegi yok
    10. yabanGülü
      yabanGülü
      ön sayfada bi yazi karisikligi var birde nasil alt forumlari bulabilirim (tabiki aramadan)
    11. yabanGülü
      yabanGülü
      slm alptraum. forum niye böyle karisik olmus?? diger basliklara gelemiyorum
    12. mhmt
      mhmt
      S.Aleyküm Kerim..
      Yaşıyor musun dostum
      Ben yaşıyorum. Hani karşılıklı öledikse bi slm verim dedim :D

görşz..
    13. netnet
      netnet
      hoÅŸbulduk
    14. karakral
    15. lisa
      lisa
      [lang=de]kann es schreibt türke[/lang]

Hakkımda

• About alptraum

Biography:
    Test
    Interests:
    Yok
    Occupation:
    Yok

Signatürü

Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim.

Dosttan gelen yalan habere müjdelik verdim,
    Dogru olsaydi canimi verirdim.

• ArkadaÅŸlar

Bilgi Yarışması

Sorular Created
    10-31-2022 - alptraum has created a new quiz called rdgdrgdgdrdg.
    07-15-2013 - alptraum has created a new quiz called test.
    03-13-2012 - alptraum has created a new quiz called Genel Kultur Yarismasi - 5.
    03-13-2012 - alptraum has created a new quiz called Dini Bilgi Yarismasi - 3.
    03-13-2012 - alptraum has created a new quiz called Dini Bilgi Yarismasi - 2.
    03-13-2012 - alptraum has created a new quiz called Genel Kultur Yarismasi - 4.
    03-12-2012 - alptraum has created a new quiz called Genel Kultur Yarismasi - 3.
    01-14-2012 - alptraum has created a new quiz called Genel Kültür Yar??mas? - 2.
    11-14-2011 - alptraum has created a new quiz called Güncel Bilgi Yar??mas? - 1.
    11-14-2011 - alptraum has created a new quiz called Fen Bilgisi Yar??mas? - 1.
    11-14-2011 - alptraum has created a new quiz called Ekonomi Bilgi Yar??mas? - 1.
    11-14-2011 - alptraum has created a new quiz called Dini Bilgi Yar??mas? - 1.
    11-14-2011 - alptraum has created a new quiz called Co?rafya Bilgi Yar??mas? - 1.
    11-13-2011 - alptraum has created a new quiz called Edebiyat Bilgi Yar??mas? - 1.
    11-13-2011 - alptraum has created a new quiz called Sinema Bilgi Yarismasi - 1.
    11-12-2011 - alptraum has created a new quiz called Genel Kültür Yar??mas? - 1.
    Sorular Completed
    10-31-2022 - alptraum has scored 67% on the quiz Almanca: Yarisma 4 (sifatlar) KOLAY.
    10-31-2022 - alptraum has scored 100% on the quiz test.
    11-14-2021 - alptraum has scored 0% on the quiz Guncel Bilgi Yarismasi 6.
    02-08-2016 - alptraum has scored 85% on the quiz Genel Kultur Yarismasi - 4.
    02-08-2016 - alptraum has scored 50% on the quiz Guncel Bilgi Yarismasi 6.
    10-27-2012 - alptraum has scored 80% on the quiz Guncel Bilgi Yarismasi 4.
    06-08-2012 - alptraum has scored 67% on the quiz Almanca: Yarisma 4 (sifatlar) KOLAY.
    01-28-2012 - alptraum has scored 9% on the quiz Fen Bilgisi Yar??mas? - 1.
    01-19-2012 - alptraum has scored 0% on the quiz Genel Kültür Yar??mas? - 2.
    01-14-2012 - alptraum has scored 1% on the quiz Genel Kültür Yar??mas? - 1.
    01-14-2012 - alptraum has scored 0% on the quiz Genel Kültür Yar??mas? - 1.
    01-12-2012 - alptraum has scored 0% on the quiz Sinema Bilgi Yarismasi - 1.
    01-12-2012 - alptraum has scored 0% on the quiz Sinema Bilgi Yarismasi - 1.
    01-11-2012 - alptraum has scored 32% on the quiz Sinema Bilgi Yarismasi - 1.
    01-10-2012 - alptraum has scored 0% on the quiz Genel Kültür Yar??mas? - 1.
    12-29-2011 - alptraum has scored 5% on the quiz Fen Bilgisi Yar??mas? - 1.
    12-29-2011 - alptraum has scored 10% on the quiz Genel Kültür Yar??mas? - 1.
    11-25-2011 - alptraum has scored 64% on the quiz Genel Kültür Yar??mas? - 1.
    11-24-2011 - alptraum has scored 24% on the quiz Sinema Bilgi Yarismasi - 1.
    11-13-2011 - alptraum has scored 40% on the quiz Edebiyat Bilgi Yar??mas? - 1.
    11-12-2011 - alptraum has scored 16% on the quiz Genel Kültür Yar??mas? - 1.

Blog

View alptraum's BlogYeni Basliklar
    Latest Blog Entry

Posted 09-06-2013 at 01:07 by alptraum Yorumlar 0
    Etiket vBulletin
    If you use Chrome , then you can not use in vBulletin 3.8 wysig editor . I declare for solution ;

Open editor_clientscript

search

Kod:
    //-->
    </script>

and insert before

Kod:
    if ($.browser.webkit) {

var alptraumeditor = {

onLoad : function(){

if($('#vB_Editor_001').length > 0){
    				$('#vB_Editor_001_textarea').css('width',600);

...

Posted 03-12-2013 at 15:11 by alptraum Yorumlar 1
    Etiket Linux
    Linux sunucularda aldiginiz sunucunun harddisk kalitesini, hizini v.s. ölcmek istersiniz. Haliyle bu istatistikleri linux sunucuda bilebileceginiz script nerdeyse yoktur. Bir tane google project i olan script i ben Türkceye cevirmeye calistim. Muhakeme.net sunucusu üzerinde test ettim ve sizlerle bu scripti paylasmak istedim.

Dosya linki : indir

Dosyanin icerisindeki ioping.sh dosyasini sunucunuzda actiktan sonra kullanmaniz icin dosyaya gerekli izni vermeliyiz....

Posted 11-02-2012 at 02:18 by alptraum Yorumlar 0
    Etiket Linux, Plesk
    Plesk panele girdiginizde sizi su adrese yönlendiriyor ise

Kod:
    https://localhost.localdomain:8443/relay

cözümü php.ini icerisinden bakmanizda mümkün olabilir fakat cözümü cok basit ve asagidaki kod ile bu hatadan kurtulacaksiniz

Kod:
    /usr/local/psa/bin/sso --disable

Posted 10-31-2012 at 03:05 by alptraum Yorumlar 0
    inc ( zoll ) büyüklügünü CM cinsinden nasil hesaplariz.

Örnek : 20 inc / zoll büyüklügünde bir LCD, monitor 50.80 CM dir. Tüm tabelayi asagida görebilirsiniz

Zoll / inc degerini dönüstürme - Santimetre

1 Zoll/inc = 2,54 cm

2 Zoll/inc = 5,08 cm

3 Zoll/inc = 7,62 cm

4 Zoll/inc = 10,16 cm

5 Zoll/inc = 12,70 cm

6 Zoll/inc = 15,24 cm

7 Zoll/inc = 17,78 cm...

Posted 10-28-2012 at 20:15 by alptraum Yorumlar 0
    SSH da (Putty) yardimi ile bir dizin icerisindeki tüm klasör ya da dosyalarin CHMOD ayarlarini otomatik düzeltmek isterseniz, asagidaki linkte yazmis oldugum makaleyi takip etmelisiniz.

Link : http://www.muhakeme.net/forum/gunluk...ayarlayin.html

CHMOD nedir, neden kullanilir

CHMOD kelime olarak İngilizce 'Change Mode' kelimesinden gelmektedir. Türkçe'ye 'Türünü Değiştirme' olarak çevrilebilir.
    ...
    Yeni Yorumlar
    testr
    10-31-2022 Tarihinde saat 05:36alptraum tarafından yazıldı alptraum isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Stabil düzgün isleyen...
    10-29-2012 Tarihinde saat 14:37alptraum tarafından yazıldı alptraum isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    pleskcileri gormek sevindirdi...
    10-28-2012 Tarihinde saat 20:42yek352 tarafından yazıldı yek352 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    artık ezberlediğimiz...
    06-17-2011 Tarihinde saat 14:51pınaran tarafından yazıldı pınaran isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Allah razi olsun.. sozcuk...
    06-06-2009 Tarihinde saat 05:35nazendem tarafından yazıldı nazendem isimli Üye şimdilik offline konumundadır