Malzemeler :

* 1 su b.su
* 1.5 su b.un
* 4 yumurta
* 100 gr.margarin
* 1 fiske tuz

Kreması için:

* 2.5 su b.süt
* 2 portakal
* 3 çorba k.un
* 1 çorba k.nişasta
* Toz şanti

Üzeri için:

* çikolata

Hazırlanışı :

Suyu ve margarini tencereye alın. Margarin eriyince üzerine unu dökerek iyice karıştırın. Ortalama 3 dk. kısık ateşte pişirin. Daha sonra hamuru başka bir kaba alarak yumurtaları pişirmeyecek kadar soğutun.

Hamur soğuyunca üzerine yumurtaları teker teker kırarak iyice yoğurun. İyice yoğrulmuş olan hamuru şanti torbasına alarak az yağlanmış fırın tepsisine sıkın. 170 derecede pişirin.

Kreması için tencereye süt, portakal kabuğu rendesi, un, nişastayı alarak kısık ateşte pişirin. Pişip kıvamı ortaya çıkınca üzerine portakalların suyunu sıkarak ekleyin. İyice karıştırıp soğuttuktan sonra içine çırpılmış krem şantiyi ekleyip karıştırın.

Pişen hamurları ikiye keserek ortasına hazırladığınız kremadan sıkın. Daha sonra üzerine muz dilimleri koyarak kapatın.Eklerler tamamlanınca en son üzerine sıvıyağla eritilmiş çikolata sürerek servis yapın.