Canımdan bi parcaya mektup

Herkes beni güçlü sanıyo anne.Oysa ne kadar güçsüzüm.Senin hala gözünde küçük bi kız cocuguyum hiç büyümüyorum büyümekte istemiyorum! Sana o kadar cok ihtiyacım var ki anne sakın beni sensiz bırakma. ...


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen sevilay sevil

  1. Alt 08-29-2012, 13:10 #1
    sevilay sevil Mesajlar: 247
    Herkes beni güçlü sanıyo anne.Oysa ne kadar güçsüzüm.Senin hala gözünde küçük bi kız cocuguyum hiç büyümüyorum büyümekte istemiyorum! Sana o kadar cok ihtiyacım var ki anne sakın beni sensiz bırakma. Ellerimi bırakma sakın anne.Bir yıldız gibi kayıp gitme gökyüzünden... sen varsın ya bu hayatta hersey güzel annemm.utanmıyorum kendimden, biri duyarsa korkusu yok içimde.Kalp kıramıyorum hiç beceremedim bunu anne.Hiç kimseyi arkasından vurmadım , cekip gitmeyide beceremedim ama beni bırakıp gitti sevdiklerimin cogu anne. Zoru sectim ben hep kolayı sevmedim resmiyetlik bize göre degil anne insan neyse o olmalı her yerde. Her insan sevmenin korkusunu yasarken ben kaybetme korkusunu yasadım hep. Senin için herseyi yaparım anne ne olur papatyanı üzme. Ben seni hiç üzmedim! İyiki varsın iyi ki senin kızınım iyiki herseyimle sana benziyorum . hayatımda ilk defa iyiki dedim ve ben bunu senden ögrendim. SENİ COK SEVİYORUM ANNE...!

    safinaz bunu beğendi.
  2. Alt 08-29-2012, 18:40 #2
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Çok şanslı bir anneniz var.

  3. Alt 08-29-2012, 21:58 #3
    sevilay sevil Mesajlar: 247
    tesekkürler onu babamı nasıl bırakıp gitceksem okumaya mecbur hepsi onlar için

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.