BBP'den Cumhurbaşkanı Gül'e mektup   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-04-2011 (16:36)   Son Mesaj: 03-04-2011 (16:36)    Cevap: 0    Gösterim: 648  

    03-04-2011

    BBP'den Cumhurbaşkanı Gül'e mektup

    BBP'den Cumhurbaşkanı Gül'e mektup


    BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e mektup göndererek, seçim öncesi gerginleşen siyasi atmosfer konusundaki kaygılarını dile getirdi.

    BBP basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Topçu mektupta, bölücü terör unsurlarının provokatif açıklamalarıyla birlikte oluşması muhtemel gergin siyasi atmosferin genel seçimleri de etkileyebileceğini öngörerek Cumhurbaşkanlığı makamının inisiyatif almasını istedi.
    Cumhurbaşkanı'nın siyasi partilerin genel başkanlarıyla en kısa zamanda bir araya gelmesini isteyen Topçu, bir kısım iç ve dış odakların Türkiye'yi kaosa sürükleme hesabı yaptıklarını ve gergin bir durum yaşanmadan ortak akıl ve müzakere zemininde meselelerin konuşulması gerektiğini ifade etti.

    BBP Genel Başkanı Topçu, son zamanlarda Irak'ın kuzeyi ve İran'da da gerginlikler yaşandığını vurguladı; Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen güçlere karşı milli dayanışmanın gösterilmesi gerektiğini bildirdi.




    BBP'den Cumhurbaşkanı Gül'e mektup Yorumları