Reklam Yazarı Şair Hasan Sancak Ermeni İhanetini 3000 Mısrayla Anlattı!..

Reklam Yazarı Şair Hasan Sancak Ermeni İhanetini 3000 Mısrayla Anlattı!.. Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, yeni nesillere Ağrı Dağı'nı almalarını söyledi Karabağ’ı biz aldık Ağrı’yı size bıraktık Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, ...


  1. Alt 04-01-2012, 22:57 #1
    REKLAM YAZARI Mesajlar: 25
    Reklam Yazarı Şair Hasan Sancak Ermeni İhanetini 3000 Mısrayla Anlattı!..


    Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, yeni nesillere Ağrı Dağı'nı almalarını söyledi
    Karabağ’ı biz aldık Ağrı’yı size bıraktık



    Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Türkiye’nin doğusunda bulunan ve Ermeniler tarafından “Batı Ermenistan toprakları” olarak adlandırılan Ağrı Dağı bölgesinin geri alınmasını yeni nesillere görev gösterdi.

    Ermenistan’da düzenlenen Ermeni dili ve edebiyatı yarışmasında öğrencilerden birinin, “Batı topraklarımızı Ağrı Dağı’yla birlikte geri alabilecek miyiz” sorusuna yanıt veren Sarkisyan şu yanıtı verdi:

    “Bu sizin neslinize bağlı. Mesela benim nesil üzerine düşen görevi başarıyla yerine getirdi. 90’lı yıllarda vatanımızın parçası Artsah’ı (Karabağ bölgesini) düşmanın elinden kurtardık. Her neslin bir görevi vardır. Siz de ileride bizim gibi görevinizi yerine getirip getirmeyeceğiniz birlik ve beraberliğinize bağlıdır. Biz Ermeni ulusu her zaman Anka kuşu gibi küllerden dirilmeyi başarmışızdır. Ama şunu da söylemem gerek. Günümüz dünyasında ülkelerin itibarı yüzölçümüyle ölçülmüyor. Ermenistan modern, güvenli ve ekonomide başarılı ülke olursa itibarı da o denli yüksek olacaktır”










    HASAN SANCAK
    ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ
    REKLÂM YAZARI
    (EĞİTİMCİ-GAZETECİ)

    Konu safinaz tarafından (04-01-2012 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.